Az Andreas Bistro Története

A bistro története

Az ANDREAS sokáig csak ebédelős hely volt,annak idején már délután bezárt. Ma is sokan keresnek fel bennünket hétköznap ebéd időben! Akik szeretnek baráti áron jóféle ebédet enni figyelmes kiszolgálással. Egy igazán finom ebéddel színt viszünk  a dolgozós – tanulós hétköznapokba ! Az ebéd nálunk “pörgős” hiszen tudjuk, hogy ilyenkor a kedves Vendég  esetleg szeretne tovább sietni…

De mégis jobbat és többet kapni baráti áron, mintha egy gyorsétterem “fogyasztója” lenne. Kedvező Napi ajánlatunk -mely mindig az ebédre érvényes- változatos, házias ízekkel várja Önt ebédelni. Áraink a menüs árakhoz igazodnak, kedvezőek, de mindent Ön választ a sok “Napi Ajánlatban” kínált ételeink közül. Nálunk Ön nem “a” vagy “b” menüt eszik, és nem is futószalagon kiolvasztott mirelit ételt vagy “levesporból” felvizezett levest. Ilyen nálunk nincs ! Ennyire nem vagyunk “modernek”!

Ebédeljen nálunk magyarosan, olaszosan a Fővám téri Nagy Csarnokban aznap reggel beszerzett alapanyagokból frissen sütött – főzött ebédet ! Kóstolja meg milyen az igazi  Újházy, ha a szakács hajnalban vásárolt tyúkhússal reggel óta 3-4 órán át lábosban főzi friss zöldséggel !

ÉTELKÜLÖNLEGESSÉGEK

A HELY

De próbáljon ki bennünket estefelé is ! Este 22 óráig Németh Adám, egy igazi jó szakács  – vagy ahogy mamondjuk: séf várja az Ön és barátai kívánságait, amit kedves és figyelmes felszolgáló Kolléganőink teljesítenek Önöknek. Az ebédidőhöz képest kisebb a pörgés, hangulatos éttermünk igényes környezetben, kellemes háttérzenével várja, és sokáig marasztalja. Az ANDREAS tökéletesen  alkalmas arra ,hogy Ön és partnere jó emlékkel térjen haza, ha itt töltötte szabadidejét, nálunk vacsorázott. Nézzen rá állandó étlapunkra. A déli “Napi Ajánlat” után is olyan baráti árakkal várjuk, ami egy szép és hangulatos belvárosi vendéglő esetén  párját ritkítja az estében !

Az Ön RENDEZVÉNYÉNEK szívesen otthont adunk ! Ha családi, baráti vagy munkahelyi  társaság jön: személyre szabott ajánlatot adunk úgy is, hogy zárt körűen Önöké az egész étterem. Csak szóljon bármikor pincérjeinknek, vagy írjon nekünk ! Ha pedig “csak”arra van szükség, hogy egy kisebb – nagyobb társaság egy erre a célra fenntartott terített asztalnál ünnepeljen : biztos lehet benne,hogy az este emlékezetes lesz ! Az ünnepelt és az egész társaság személyre szabott figyelmet és kiszolgálást kap ! Csak  szóljon nekünk, hogy hányan lesznek a barátaikkal, és várjuk Önöket szeretetrel “a la cart” avagy előre egyeztetett ételekkel, italokkal

Telefonszámunk

Címünk

1056 Budapest, Szarka utca 1.
Scroll to Top