Az Andreas Bistro Története

A bistro története

Kedves leendőbeli Vendégünk,

Köszönjük, hogy „betért” hozzánk!

De hogy miért is érdemes minket választani? Mi a különleges az Andreas Bistro-ban?
Ez a belvárosban megbúvó, bájos kis étterem családias, toszkánai hangulattal, változatos ételekkel és remek borokkal csak arra vár, hogy felfedezze és örökre a szívébe zárja.
Itt mindig egy jól összeszokott, kedves csapat fogadja Önt, hogy teljesítse minden kívánságát.
A hazai és mediterrán konyha fogásait sok szívvel és kreativitással készítik el Önnek kiváló szakácsaink a legfrissebb alapanyagokból. A legjobb magyar termőterületekről válogatott borainkat akár elvitelre is megvásárolhatja.
Kellemes atmoszféra, figyelmes kiszolgálással és barátságos árakkal: mi ebben hiszünk

ÉTELKÜLÖNLEGESSÉGEK

A HELY

Az Andreas Bistro 30 éves múltra tekint vissza, így -hála hűséges dolgozóinknak- mára egy igazán családias, változatos hangulatú étteremmé nőtte ki magát. Az egy időben csak az ebédidőben betérő egyetemistákat és a környéken dolgozókat szolgálta ki ez a házias, magyaros étterem és pizzéria. Mára azonban a hét minden munkanapján várja az este vacsorázni vágyó közönséget is, egy ugyancsak kedvező árú, de a magasabb igényekhez igazodó étlappal.
Míg az élénk ebédidőt a naponta változó menük és frissensültek bő választéka jellemzi, addig a vacsorák igazán meghitt hangulatban telnek, hála a válogatott, lágy dallamoknak, és a mosolygós felszolgálóink által kínált kiváló minőségű, magyar borainknak.
Prémium kategóriás, csapolt cseh söreink, pálinkáink, házi limonádéink mind arra hivatottak, hogy vendégeinket a legkellemesebb hangulatba varázsolják.

Amennyiben nagyobb létszámmal érkezne hozzánk, bátran forduljon bármelyik kollégánkhoz, vagy küldjön nekünk e-mailt, és mi személyre szabott ajánlatokkal fogjuk megerősíteni Önt abban, hogy jól választott! Éttermünket akár kizárólagos használattal is rendelkezésére tudjuk bocsátani, teljesen díjmentesen, legyen szó családi vagy akár üzleti rendezvényről. Befogadóképességünk maximálisan 50 főig terjed, de ha esetleg máshol fogyasztaná el a fogásokat, vagy el szeretné vinni, ebben is segítségére leszünk.

Telefonszámunk

Címünk

1056 Budapest, Szarka utca 1.
Scroll to Top